عوارض پوستی ماسک زدن در تابستان

در ادامه این مطلب تصمیم داریم در رابطه با عوارض پوستی ماسک زدن در تابستان صحبت کنیم، پس این مطلب را به هیچ عنوان از دست ندهید.

عوارض پوستی ماسک زدن در تابستان

در ابتدای مطلب نیز عنوان شد که استفاده از ماسک را می‌توان جزو یکی از راه‌های جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا دانست. البته بسیاری از مردم با ابتلا به یک سرماخوردگی کوچک نیز از ماسک استفاده می‌‌کنند. اما آیا می‌دانستید که استفاده مکرر از ماسک‌های مختلف در فصل تابستان می‌تواند پوست شما را دچار آسیب کند.

زمانی که شما از ماسک استفاده می‌کنید، بخشی از صورت شما به صورت کامل پوشانده خواهد شد. این موضوع سبب می‌شود که پوست صورتتان بر اثر عدم برخورد هوا دچار التهاب شود. طبیعی است که التهاب صورت شما می‌تواند زیبایی پوستتان را تهدید کند. در نظر داشته باشید که شما به هیچ عنوان نباید در استفاده از ماسک، افراط داشته باشید. در این صورت علاوه بر التهاب، پوست صورت ما دچار قرمزی، جوش و عوارضی از این دست می‌شود. همچنین ممکن است انواع قارچ و باکتری در پوست صورت شما رشد کند که همه این‌ها به استفاده نادرست و بیش از حد از ماسک ارتباط دارد.

عوارض پوستی ماسک زدنالتهاب

با توجه به گرمی بسیار زیاد هوا در اکثر شهرهای کشور، شما باید مراقبت از پوست خود را جدی بگیرید تا پوست شما دچار عوارض ماسک زدن نشود. اگر در این هوای گرم از ماسک استفاده کنید و این کار را به صورت اصولی انجام ندهید، تردید نداشته باشید که پوست صورت شما به سرعت دچار التهاب شدید و قرمزی خواهد شد. این مورد یکی از عوارض پوستی ماسک در تابستان است.

جوش زدن

با توجه به اینکه رطوبت هوا می‌تواند پوست شما را دچار چربی کند، احتمال جوش زدن صورتتان نیز بسیار زیاد خواهد بود. همانطور که می‌دانید اکثر افرادی که صورتشان جوش می‌زند، پوست چرب دارند. در واقع چربی پوست یکی از مهم‌ترین عامل‌های جوش زدن صورت انسان است. استفاده بیش از حد از ماسک در تابستان پوست شما را دچار رطوبت و چربی می‌کند و همین چربی باعث جوش زدن صورتتان خواهد شد. پس هر زمانی که احساس کردید پوست شما مرطوب و چرب شده است، ماسک را برداشته و پوست خود را با میسلار واتر یا تونر تمیز کنید.

امکان رشد قارچ و باکتری

باکتری‌ها و انواع قارچ‌ها در حال رشد هستند و این رشد در محیط‌های مرطوب سریع‌تر خواهد بود. ویروس‌ها نیز به همین ترتیب است که انتقال پیدا می‌کنند. اگر شما در فصل تابستان استفاده زیادی از ماسک داشته باشید، هوای گرم در قسمت پوشانده شده صورت شما جمع خواهد شد و امکان دارد بر روی صورت شما قارچ و باکتری رشد کند. رشد باکتری و قارچ‌زدگی پوست صورت را هم می‌توان جزو لیست عوارض پوستی ماسک در تابستان قرار داد.

عمر استفاده از ماسک در تابستان

یکی از مواردی که این روزها توسط بسیاری از افراد گزارش شده، این است که برخی از افراد ماسک‌های خود را شست و شو کرده و به طور مجدد از آن استفاده می‌کنند. این کار شدیدا اشتباه است، به این دلیل که تمامی الیاف و منافذی که در این ماسک‌ها وجود دارند، پس از شستشو قابلیت‌های خود را از دست می‌دهند. این اتفاق نه تنها تاثیر این ماسک‌ها را از بین خواهد برد، بلکه می‌تواند به سلامت تنفس و پوست شما نیز آسیب وارد کند.

جلوگیری از آسیب پوست در صورت استفاده از ماسک

راهکارهای مناسبی برای پیشگیری از آسیب پوست در صورت استفاده از ماسک وجود دارد؛ دو مورد از این راهکارها عبارتند از:

1. تعویض مکرر ماسک

با توجه به جنس ماسک، به این نتیجه می‌رسیم که آن‌ها به سرعت دچار رطوبت خواهند شد. از آنجایی که رطوبت باعث جوش زدن صورت، جذب باکتری و سایر میکروب و میکروارگانیسم‌ها می‌شود، شما باید به طور مکرر ماسک‌های خود را عوض کنید.

2. استفاده از ماسک نانو

استفاده از ماسک نانو یکی دیگر از راه‌های استفاده از ماسک در فصل تابستان است. این ماسک‌ها جنس بهتری دارند و می‌توانند محافظت بهتری از پوست صورت شما داشته باشند.

3- شستن دست به جای استفاده از ماسک

یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا شستشوی مرتب دست‌ها است. انجام این فرآیند باعث می‌شود شما استفاده مداوم از ماسک در تابستان را کنار بگذارید. بدون تردید این راه برای شما بسیار عالی است، چون هم مانع ابتلای شما به ویروس‌های مختلف از جمله کرونا می‌شود و هم مجبور نیستید از ماسک استفاده کنید و با مشکلاتی مانند عوارض پوستی ماسک در تابستان رو به رو شوید.

عوارض پوستی ماسک زدنسخن پایانی

در این مطلب نکات مهمی در مورد عوارض پوستی ماسک در تابستان بیان شد. اگر به نکاتی که در این مطلب ذکر شد دقت کنید، بدون شک می‌توانید از ابتلا به بیماری‌های پوستی ناشی از مصرف مداوم ماسک جلوگیری کرده  و همچنین کرونا را شکست دهید.

پست قبلی

مراقبت های پوستی در سفر

پست بعدی

8 نکته مهم برای افزایش ماندگاری آرایش در گرما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *