راهنمای نگهداری از براش های آرایشی

این بار با موضوع نحوه نگهداری از براش های آرایشی و زمان تعویض آن‌ها با براش های آرایشی جدید در کنار شما هستیم.

براش های آرایشی تنها ابزاری برای داشتن یک آرایش بی‌نقص و چهره‌ای کامل نیستند بلکه آن‌ها ابزارهای حرفه‌ای هستند که ما را در رسیدن به‌ظاهر موردعلاقه‌مان کمک می‌کنند. بنابراین مطمئناً برای مراقبت از آن‌ها باید محل نگهداری براش های آرایشی و اسفنج‌های آرایشی‌مان را تمیز نگهداریم. اما دانستن آنکه چه زمانی باید استندهای قدیمی براش های آرایشمان را با استندهایی تازه جایگزین کنیم می‌تواند همان تفاوت میان ظاهری کامل و یا داشتن آرایشی حرفه‌ای و جذاب باشد.

حال برای آنکه درباره نگهداری از براش های آرایشی بدانیم و همچنین بدانیم که چه زمانی براش ها و اسفنج‌های ما آماده دور ریختن و جایگزین شدن هستند و یا تنها نیاز به رسیدگی و تمیز شدن دارند با ما در ادامه این مطلب همراه باشید به‌علاوه ما روش‌هایی را برای نگهداری براش های آرایشیتان ارائه می‌دهیم تا زمان تعویض براش های آرایشیتان را به تعویق بیندازید.

نحوه نگه‌داری از براش های آرایشی و زمان تعویض آن‌ها

نحوه نگهداری از براش های آرایشی – زمانی که آن‌ها را می‌شویید

همه ما بارها این نکته را شنیده‌ایم که برای نگهداری از براش های آرایشی باید پس از هر بار استفاده آن‌ها را ضدعفونی و تمیز کنیم اما شاید همیشه حال و یا زمان انجام چنین کاری را نداشته باشید. متخصص آرایشی ما می‌گوید که برای نگهداری از براش های آرایشی و تمیز کردن آن‌ها همه‌چیز بستگی به آن دارد که شما چند بار از براش های خود استفاده می‌کنید و تمیز کردن آن‌ها باید یک روتین در طی هفته برای شما باشد.

اما این روند زمانی که شما آن‌ها را آغشته به مواد آرایشی کرمی و مایع کرده‌اید کاملاً متفاوت است. درواقع شما باید حداقل هفته‌ای یکبار براش های آرایشی خود را بشویید به‌خصوص براش های کانسیلر و براش های کرم پودر را!

متخصص آرایشی ما پیشنهاد می‌کند تا برای نگهداری از براش های آرایشی از مواد تمیزکننده با فرمولاسیون خشک‌کننده فوری مانند پاک‌کننده‌های براش های آرایشی و یا محصولات تمیزکننده فوری که جرم و میکروب‌ها را به‌طور کاملاً از بین برده و براش های شما را ضدعفونی می‌کنند استفاده کنید. این مواد برای براش های آرایشی که دارای موهای ضخیم و محکم‌تر هستند بسیار مناسب است چراکه نفوذ به داخل آن‌ها و تمیز کردن آن‌ها بسیار سخت است.

نحوه نگه‌داری از براش های آرایشی - زمانی که آن‌ها را می‌شویید

اما زمانی که صحبت از تمیز کردن براش های کرکی که برای استفاده از پودرهای آرایشی می‌شود کمی راه فرار وجود دارد، درواقع شما می‌توانید تمیز کردن آن‌ها را کمی به تعویق بیندازید، این موضوع درباره براش های سایه نیز صدق می‌کند بنابراین شما می‌توانید هر دو روز یکبار آن‌ها را تمیز کنید اما تمیز کردن عمقی و کامل هر دو هفته یکبار کفایت می‌کند در غیر این صورت پوست شما باید بهای این کار را بپردازد!!

نحوه نگه‌داری از براش های آرایشی - زمانی که آن‌ها را می‌شویید

درواقع زمانی که در نگهداری از براش های آرایشی کوتاهی کرده و یا اینکه از اسفنج‌ها و یا براش های آرایشی کثیف استفاده کنید دیگر نمی‌توانید انتظار نتیجه‌ای خوب و پوستی شاداب داشته باشید. درواقع شما شاهد این هستید که کرم پودر شما بر روی پوستتان تیکه تیکه و لکه لکه می‌شود و این به دلیل وجود مواد آرایشی است که از گذشته بر روی براش کرم پودرتان باقی‌مانده است آن را اشباع کرده است.

اگرچه شما با استفاده از براش ها و ابزارهای آرایشی کثیف نمی‌توانید میکروب‌ها و باکتری‌های آن را به پوستتان انتقال داده و به آن آسیب بزنید اما اگر خراش، زخم، آکنه و یا جوش بر روی پوستتان باشد می‌توانید به آن‌ها صدمه بزنید، این روند آسیب با شیوع عفونت‌های استاف که باکتری ست که در حضور اکسیژن می‌تواند زنده بماند و رشد کند آغازشده و براش های آرایشی کثیف عاملی برای انتقال آن‌ها به پوست می‌باشند. به‌طورمعمول این عفونت‌ها درجایی که زخم و یا خراش بازی باشد شیوع پیدا می‌کنند.

نحوه نگه‌داری از براش های آرایشی - زمانی که آن‌ها را می‌شویید

نحوه نگهداری از براش های آرایشی – اسفنج‌ها

برای نگهداری از براش های آرایشی اسفنج‌ها با توجه به نوع استفاده شما از آن‌ها می‌توانند متفاوت عمل کنند. متخصص آرایشی ما پیشنهاد می‌دهد تا از اسفنج‌های کلاسیک و یکبار مصرف که پس از هر بار استفاده دور ریخته می‌شوند استفاده کنید اما اگر علاقه‌ای به استفاده از آن‌ها ندارید حداقل هر دو هفته یکبار باید آن‌ها را بشویید.

اما بازهم شستن اسفنج‌ها راه مناسبی برای تمیز نگه‌داشتن آن‌ها نیست چراکه شستن آن‌ها فقط می‌تواند باکتری‌ها را درون آن نگه دارد. بهتر است به‌طور عمده یک بسته بزرگ از آن‌ها را خریداری کنید تا پس از هر بار استفاده آن‌ها را دور بریزید. اما داستان بیوتی بلندر ها و یا همان اسفنج‌های امروزی فرق می‌کند.

شما می‌توانید آن‌ها را یک یا دو بار در هفته شسته و اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند.

نحوه نگه‌داری از براش های آرایشی - اسفنج‌ها

نحوه نگهداری از براش های آرایشی – استفاده از فرمژه

در مبحث نگهداری از براش های آرایشی و ابزارهای آرایشی فرمژه از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه اگرچه فقط چند ثانیه از آن‌ها بر روی مژگانمان استفاده می‌کنیم اما همچنان در تماس مستقیم با چشم‌هایمان است. اگر به مدت طولانی فرمژه خود را کثیف نگهدارید باز و بسته کردن فرمژه سخت می‌شود. شما باید لبه‌های و گیرنده‌های لاستیکی فرمژه های خود را عوض کنید چراکه می‌توانند محل مناسبی برای رشد و نگهداری باکتری‌ها و میکروب‌ها باشند.

درحالی‌که الکل می‌تواند به از بین بردن میکروب‌ها و باکتری‌های سطح فرمژه کمک کند اگر فرمژه فلزی دارید می‌توانید آن را در آب جوش انداخته و ضدعفونی کنید. بسته به نوع ابزارهای آرایشتان برای نگهداری براش های آرایشی و تمیز نگه‌داشتن آن‌ها ضدعفونی کردن با آب جوش یک‌بار در هفته راه‌حل مناسبی است اما برای تمیز کردن به‌صورت روزانه توصیه نمی‌شود.

اما درباره فرمژه هایی با لبه‌های لاستیکی همیشه گزینه‌ای برای تعویض قسمت لاستیکی آن‌ها وجود دارد و دقیقاً به همین علت است که در بسته‌بندی‌های آن عموماً تعدادی لبه لاستیکی اضافه وجود دارد.

نحوه نگه‌داری از براش های آرایشی - استفاده از فرمژه

نحوه نگهداری از براش های آرایشی – ابزارهای آرایشی‌تان را دور بریزید!

مطمئناً نگهداری از براش های آرایشی و تمیز کردنان ها می‌تواند به ماندگاری آن‌ها کمک کند اما همان‌طور که هیچ‌چیز در این دنیا دائمی و همیشگی نیست ابزارهای آرایشی نیز برای همیشه در کنار ما نخواهند بود و دیر یا زود باید تعویض شوند.

برای نگهداری از براش های آرایشی تعدادی مشخصه وجود دارد که با توجه به آن‌ها می‌توان متوجه شد که براش ها و ابزارهای آرایشیمان به آخرین روزهای خود نزدیک شده و زمان تعویض و دور ریختن آن‌ها رسیده است. اولین نشانه براش های آرایشی چه از موی طبیعی بوده چه مصنوعی احساس زبری و خش افتادگی بر روی پوست هنگام استفاده از آن‌هاست. یکی دیگر از نشانه‌ها بوی عجیب و ناشناخته ایست که براش ها به خود می‌گیرند.

درواقع اگر براش های آرایشی شما بوی عجیب و غربی به خود گرفته زمان آن رسیده کهان ها را دور بریزید. این اتفاق عموماً در براش هایی با موهای طبیعی دیده می‌شود چراکه این براش ها تمایل بیشتری برای نگهداری از باکتری‌ها و میکروب‌ها نسبت به براش هایی با موی مصنوعی دارند. اما درواقع واضح‌ترین نشانه آن است که براش های شما پس از شسته شدن به حالت اولیه خود برنگشته و هنگام استفاده از آن‌ها شاهد ریزش موهای آن‌ها هستیم.

یکی از راه‌هایی که این روند را به تعویق می‌اندازد صاف قرار دادن آن‌ها بعد از شست‌وشو است که مانع فر روفتن آب به قسمت ابتدایی موهای براش و شل شدن چسبی که موها با آن به دسته براش چسبیده‌اند می‌شود. درحالی‌که برخی از قلم‌های آرایشی پس از یکبار استفاده باید دور ریخته شوند بیوتی بلندر ها و یا همان اسفنج‌ها پس از چندین بار شست‌وشو می‌توانند برای ماها قابل‌استفاده باشند.

اما به‌طور میانگین مدت استفاده از آن‌ها ۲ ماه توصیه می‌شود اما بازهم این موضوع بستگی به میزان استفاده شما از آن‌ها بازمی‌گردد. زمان دور ریختن اسفنج‌ها کاملاً واضح و قابل‌مشاهده است چراکه تجزیه‌شده و سوراخ‌هایی در آن ایجاد می‌شود.

پست قبلی

آرایش شب یلدا؛ خاص و متفاوت

پست بعدی

جلوگیری از اشتباهات آرایشی؛ 4 راه برای عدم افزایش سن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *